Onvergetelijk groepsuitje op het water - BBQ Boot in Den Bosch

Dit arrangement is inclusief:

  • 2,5 uur durende rondvaart door Den Bosch
  • Goed verzorgde BBQ

  Prijs: € 55 per persoon op basis van minimaal 15 personen

  De drankjes tijdens de BBQ zijn exclusief.

  Bent u met minder dan 15 personen maar wilt u wel deelnemen aan dit uitje? Als u bereid bent om voor 15 personen te betalen is dit wel mogelijk.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2020.

BBQ Boot in Den Bosch

Beleef een onvergetelijke tijd met vrienden, familie of collega’s op de BBQ boot te Den Bosch. Verken de Bossche wateren al varend op één van onze prachtige authentieke schepen terwijl een zeer complete BBQ voor u wordt verzorgd. 

Onvergetelijk groepsuitje op het water

  Varen langs mooie parken en grachtenpanden van Den Bosch op de BBQ boot in Den Bosch. Het is een unieke ervaring en is de perfecte invulling van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, familiefeest of bedrijfsfeest. U kunt zowel met grote als kleine groepen bij ons terecht. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het verzorgen van dagtochten en feesten op het water. Het verzorgen van een BBQ op een boot in Den Bosch is bij ons dan ook in meer dan vertrouwde handen.

Inhoud van de BBQ:

Warm: 

- Hamburger
- Barbeque worstje
- Stok saté van varkenshaas
- Gemarineerd varkensfiletlapje
- Hawai kipspies 

Alle vlees en vissoorten worden voor u gegrild 

Koud: 

- Huzarensalade
- Aardappelsalade
- Pastasalade
- Diverse rauwkostsalades 3 soorten 

Sauzen: 

- Warme Satésaus
- Cocktailsaus
- BBQ saus
- Knoflook saus 

Inclusief: 

- Stokbrood
- Bourgondisch brood
- Kruidenboter
- Roomboter
- Tonijntappenade

DenBoschSpecialist.nl

Algemeen

DenBoschSpecialist.nl is er voor al uw varende feesten.Wij bieden verschillende dagtochten, rondvaarten en arrangementen aan die vertrekken vanaf de St. Janssingel of vanaf de Oliemolensingel in Den Bosch. Van een 1 uur durende rondvaart met bossche bol tot aan een hele dag varen naar Heusden en weer terug. Ook kunnen wij voor verschillende hapjes, drankjes en entertainment zorgen.

Faciliteiten

Wij bieden rondvaarten aan van 1 uur, die op vaste tijden en dagen vertrekt, waar individuele tickets voor gekocht kunnen worden. De rondvaart kan uitgebreid worden met pannenkoeken eten, workshop bossche bollen maken of een wijnproeverij. Voor ieder wat wils.

De dagtochten gaan naar Heusden, Woudrichum, Zaltbommel en Ammerzode. Een paar uur heen varen, de stad verkennen en daarna weer lekker terug varen onder het genot van een diner of borrel.

Ligging

Onze boten liggen mooi gelegen vlakbij het centrum van Den Bosch aan de Dommel. De rondvaarten gaan vanaf de St. Janssingel, vlakbij de grote St. Jan.

Overige informatie

Voor al onze maaltijden geldt een minimum van 10 personen.
Tot onze spijt moeten wij voor huisdieren de boot afhouden.
Meegebrachte consumpties/etenswaren mogen niet aan boord genuttigd worden.
U kunt tot 7 dagen voorafgaand aan uw boottocht het aantal personen nog wijzigingen. Indien op de uitvoeringsdatum het aantal personen minder blijkt te zijn dan de laatste opgave, dan wordt het laatst opgegeven aantal voor zowel maaltijd e.d. als de boottocht doorberekend.
Indien door weeromstandigheden niet gevaren kan worden, wordt het arrangement voor de wal uitgevoerd.
Onze Schepen de “Jeronimus Bosch” en de “Ouwe Dirk “ zijn aangepast voor rolstoelen.